Kommunikationspraktikant til bæredygtighedsprojekt at Studenterhuset

Vil du være med,når vi opstarter Studenterhusets nye bæredygtighedslaboratorium? Har du viden om strategisk brug af sociale medier og lyst til at afprøve dem i praksis?Interesserer du dig for bæredygtighed?

Så er denne praktik lige noget for dig. Du skal i samarbejde med Studenterhusets ansatte være med til at udforme laboratoriets nye langsigtede kommunikationsstrategi og føre den ud i livet.

Vi leder derfor efter en praktikant som:

  • Har kendskab til strategisk kommunikation på sociale medier
  • Kan skrive fejlfrit på både dansk og engelsk
  • Er innovativ ift. nye kommunikationsformer
  • Har fingeren på pulsen i forhold til bæredygtighed
  • Kan skabe indhold som fanger målgruppen. (Studerende)

Bæredygtighedslaboratoriet, der er så nyt,at det endnu ikke har fået sit rigtige navn, bliver et sted, hvor studerende kan komme med deres idéer og ønsker til at gøre en forskel for et mere bæredygtigt universitet og samfund. Du kan læse mere om baggrunden her: https://studenterhuset.com/laboratorium/.

Du får som praktikant en unik mulighed for at sætte dit præg på kommunikationen til studerende og samarbejdspartnere og et helt konkret produkt du kan fremvise på dit cv.

Vi tilbyder en praktikplads i en dynamisk organisation med entusiastiske og hjælpsomme kolleger. Du kan forvente et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø.

Praktikken er ulønnet, og vi kan både bruge fuldtids-og deltidspraktikanter, så du har mulighed for at tage kurser ved siden af eller have et studiejob. Vi aftaler sammen startdatoen, gerne fra januar 2021.

Send os en ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 11.november kl. 12:00. til emd@studenterhuset.com. Vi kalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder Ellen-Margrethe Dahl-Gren på 31 35 43 83 eller e-mail emd@studenterhuset.com

Studenterhuset er de studerendes studieorganisation ved Københavns Universitet. Vi arbejder på at skabe en positiv universitetsby med trivsel og samfundengagement. Vi gør dette gennem debatter og foredrag, sociale og kulturelle aktiviteter, studiepladser, café, arrangementer og koncerter for alle studerende. Vi engagerer studerende i frivilligt arbejde inden for bæredygtighed, sociale anliggender og FN's mål for bæredygtig udvikling.

Find mere information på www.studenterhuset.com