Kommunikationspraktikant med fokus på bæredygtighed og virksomhedskommunikation at Vestergaard Konstruktion

Jobbet:

Som vores nye bæredygtighed og kommunikationspraktikant får du en unik mulighed for at lægge grundstenene og skabe rammerne for vores kommunikation og markedsføring med fokus på vores nye bæredygtighedsstrategi og vores 2025 strategi. Det omfatter bl.a. at kommunikere vores styrker, værdigrundlag, kompetencer og ikke mindst projekter, som fremadrettet vil have et stort fokus på bæredygtighed. Vi er meget åbne overfor dine ideer og input og vil gerne udfordres og spille bold om opgaverne.

Dine primære opgaver vil bestå af følgende:

  • Kommunikation af vores bæredygtighedsstrategi og grønne profil
  • Udvikling af vores kommunikation og de kanaler vi benytter
  • Udvikling og optimering af eksisterende materialer
  • Udvikling og vedligehold af website
  • Nyhedsbreve, webnyheder og video mv.
  • Kontakt og samarbejde med mediebureau

Din profil:

Som person er det vigtigt at du brænder for at kommunikere og får hjertebanken af den grønne agenda, er struktureret, selvstændig og har masser gå-på-mod. Hos os er tonen uformel og da jobfunktionen er nyoprettet, vil opgaverne variere i stor stil og i kompleksitet.

Virksomheden:

Vestergaard Konstruktion er en del af Vestergaard Group som opfører boliger til både privat og erhverv. Vi opfører primært rækkehuse i Midt- og Østjylland og er placeret i naturskønne omgivelser i Løgstrup i Viborg.

Vi tilbyder:

En fantastisk mulighed i en vækstvirksomhed hvor der er højt til loftet og store ambitioner. Vi stræber efter at være en topprofessionel rådgiver og totalentreprenør. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor resultater og initiativ er værdsat og gode idéer hurtigt bliver omsat til virkelighed.

Vi forestiller os at opstart skal være i forbindelse med efterårssemesteret og dermed 1. august eller 1.september. Alternativt efter aftale. Vi er fleksible i forhold til muligheden for at arbejde hjemme nogle dage og ellers vil arbejdet foregå i vores hovedsæde i Løgstrup ved Viborg.

Har du lyst til at blive en del af ”Vestergaard familien” kan du sende din ansøgning til Jacob Kirk på jki@vkons.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Jacob på 30 93 68 82.