Øge afsætning af eksisterende produkter til nye og eksisterende markeder at Scanlux Packaging

Om os:

Scanlux Packaging er en af Skandinaviens største udbydere af bæreposer og emballage. Med over 300 mio. solgte bæreposer om året har vi en solid ekspertise inden for både plast- og papirbæreposer. Derudover lagerfører vi et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og alt andet tilbehør, der skal til en komplet og sammenhængende emballageløsning for Europas detailkæder.

Vi fungerer som emballage-partner for større butikskæder, der benytter vores faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Ved at uddelegere hele processen fra ide til produktion til os, opnår kunderne besparelser. Samtidig får de en fleksibel og behovsstyret levering, og det er noget, der kan mærkes på både bundlinjen og lokalt i de enkelte butikker.

Problemstilling(er) der ønskes belyst:

Scanlux Packaging øge afsætningen til store detailkæder i Skandinavien. Samtidig ønsker vi at ekspandere til Tyskland, Holland, Storbrittannien og Finland.

Dit speciale kan omhandle dele af ovenstående.

Helt konkret vil vi gerne bl.a. have afdækket:

  • Konkret kommunikationsplan for det respektive marked inden for online medier med et begrænset budget

  • Konkurrentanalyse

  • Målgruppeanalyser

Læs mere om virksomheden her: http://scanlux-packaging.com.

Scanlux Packaging har kontor i lyse lokale ved Fredensborg. Kratbjerg St. er 100 meter fra døren.

Skriv til Thomas Bülow Skouborg på tbs@scanlux.dk, hvis du ønsker at vide mere.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on DSKD CareerGate will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.