Kommunikations & SoMe praktikant til Eilersen møbler at N. Eilersen A/S

N. EILERSEN A/S SØGER KOMMUNIKATIONS & SOME PRAKTIKANT

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed, der har designet mange møbelklassikere gennem årene og er et anerkendt brand både herhjemme såvel som i udlandet.

Vi leder efter en praktikant, der skal indgå som en del af vores kommunikationsteam i vores showroom og hovedkontor i Skamby på Fyn.

Jobbeskrivelse

Support til PR- & kommunikationsteamet med bl.a. at skabe content, herunder både film og foto, til vores SoMe kanaler

Opdatering af diverse sociale platforme

Nyhedsbreve opsætning samt udsendelse til presse samt professionelle

Hjælpe med at ajourføre vores hjemmesider eilersen.eu samt juul.eu

Hjælpe til på photo shoots

Behjælpelig med fremvisning af showroom for kunder

Assistere med konstant opdatering af pressekontakter

Din profil

Du kan arbejde selvstændigt

Du interesserer dig for design og indretning

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Du har en interesse for sociale medier og PR

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor praktikken indgår som en del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er på minimum 4 måneder – gerne med opstart hurtigts muligt. Der tilbydes en praktikløn.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning samt CV eller evt. spørgsmål til PR & Communication Manager, Lisa Kjær på lkj@eilersen.eu tlf. 2380 7813

Om Eilersen

Siden 1895, har virksomheden fokuseret på håndværk, kvalitet og innovation. Grundlægger Niels Eilersen var den første i Danmark til at anvende damp til at bøje træ. Innovation og tradition er stadig essensen af virksomheden, der har givet liv og navn til mange klassikere gennem årene. Siden 1930erne har Eilersen produceret møbler med kvalitet, komfort og holdbarhed i højsædet. Denne strategi har gjort Eilersen til et anerkendt brand både herhjemme såvel som internationalt. Eilersen drives i dag af fjerde generation.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on DSKD CareerGate will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.